25 jaar op de meest bijzondere plek van Nederland: Het Gooi.

Een stukje van ons land waar altijd veel over wordt gesproken, zowel positief ls negatief. Een groot voorrecht om daar een kapsalon te mogen hebben. Mijn naam is Arie Kleine en ik bezit al 25 jaar een kapsalon in Laren.

11 april 1995 ging mijn salon open. Mijn eerste dag had ik twee klanten en dat ging elke dag een stukje beter.

Voordat ik begon had ik er goed over nagedacht wat voor soort salon ik wilde beginnen. Voor mij was altijd al duidelijk dat ik een salon wilde waar ik een-op-een zou gaan werken. Zo heb ik altijd de volle aandacht voor een klant. Tot op de dag van vandaag doe ik het op deze manier.

Ik ben begonnen in een heel klein pandje van 25 vierkante meter toen onder de naam Arie’s Hairdesign.

7 jaar heb ik daar gezeten en toen werd het echt te klein en tijd voor de volgende stap. Purefession werd geboren aan de overkant van de straat naar een pand van 75 vierkante meter.

Mijn interesse ging altijd naar producten op een natuurlijke basis. Eerst Aveda, waar ik bijna 20 jaar mee heb gewerkt, toen naar mijn huidig merk; Philip Martin’s.

Nadat ik jaren heb gewerkt met verschillende kappers en kapsters werk ik nu al zo’n 6 jaar alleen. Elke dag ga ik nog met heel veel plezier naar mijn salon. Elke dag is weer anders, elke dag weer andere gesprekken. Door het een-op-een werken ontstaat er een ontzettende vertrouwensband met de klant, wat het werk wel heel speciaal maakt. Wat ook te merken is tijdens deze corona-periode. Ik heb vele sms-jes ontvangen. Mijn klanten steunen mij zoveel mogelijk en schrijven me dat ze mij missen en blij zullen zijn als ik weer openga.

In 25 jaar is er veel gebeurd, leuke dingen maar ook natuurlijk minder leuke dingen.

In deze afgelopen 25 jaar ben ik alle twee mijn ouders verloren die ik tot op de dag van vandaag nog heel erg mis. Voor hun was ik de beste kapper van de wereld en zij steunde mij altijd. Ik denk dat ze ergens op een wolk nog altijd trots naar mij zitten te kijken.

Deze corona-tijd is zeker niet de leukste tijd van de 25 jaar maar nu de salon weer open is ga ik er weer vol tegen aan!

Met vriendelijke groet,

Arie Kleine

Geniet van een heerlijke behandeling

Ben jij op zoek naar een kapsalon waar alle aandacht volledig is gericht op jouw behandeling? Even alleen zijn, genieten van de rust. Een salon waar je ook in de avond terecht kunt. Waar je eventueel door kan werken achter je laptop tijden de behandeling of juist heerlijk kunt genieten van de rustgevende ambiance... maak dan een afspraak en ervaar het zelf.

Bel ons voor een afspraak of maak gebruik van email. Geef aan welke datum en tijd u graag een afspraak wilt inplannen en wat u graag wilt laten doen aan uw haar. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op. Voor spoedafspraken belt u ons op telefoonnummer 035 531 2021

Hartelijke groet,

Arie Kleine
Uw persoonlijke topstylist

035 531 2021

info@purefession.nl