De kapper in Laren met 100% aandacht voor u

Wilt u de beste verzorging voor uw haar, maar wilt u tegelijkertijd dat de kapper alle tijd voor u heeft? Dan is de kapper in Laren de perfecte kapsalon voor u. Bij Arie Kleine, uw exclusieve haarstylist – krijgt niet alleen uw haar alle aandacht die het verdient. Er wordt ook tijd gemaakt voor persoonlijke aandacht en advies op maat. Ongeacht wanneer u geknipt, geverfd wilt worden of juist kiest voor stylen voor de volgende gelegenheid of vergadering. Bij de kapsalon in Laren (NH) kunt u namelijk ook gewoon terecht in de avonden of weekenden, uiteraard op afspraak. Op die manier kunt u altijd een geschikt moment afspreken, zodat u bij uw exclusieve hairstylist terecht kan. Ook wanneer u overdag werkt of zelf een onderneming heeft.

Het beste voor uw haar bij de kapper in Laren (NH)

Als expert op het gebied van styling en haarverzorging, weet Arie Kleine als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste haarproducten te gebruiken. Daarom vindt u bij de kapper in Laren uitsluitend organische producten. Geen chemische rommel en geen toxische ingrediënten dus, want u wilt immers graag dat uw haar er over een aantal weken ook nog goed uitziet.

Bij de kapsalon in Laren vindt u een uitgebreid aanbod aan 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Philip Martin’s. Uiteraard geeft de kapper u graag advies op maat, zodat u precies weet welke verzorgingsproducten het beste bij uw haar passen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om regelmatig bij de kapsalon in Laren (NH) langs te komen, zodat de kapper zelf aan de slag kan met de gezondheid van uw haar. Praktisch wanneer u bijvoorbeeld haarproblemen heeft of wanneer u herstellend haar heeft na een (langere) ziekte.

Volledige aandacht voor alle klanten

Bij de kapsalon in Laren (NH) gaat het net even iets anders dan u wellicht gewend bent. Arie Kleine neemt altijd alle mogelijke tijd en aandacht voor elke klant. Hoe dit ingevuld wordt, bepaalt u volledig zelf. Sommige klanten kiezen ervoor om voor, tijdens en na de behandeling gewoon door te werken op een laptop of ander mobiel apparaat. Andere klanten gaan liever in gesprek met Arie Kleine, die genoeg gespreksonderwerpen uit zijn mouw kan schudden wanneer u even geen inspiratie heeft. De flexibiliteit is mogelijk omdat er altijd één klant tegelijkertijd behandeld wordt en de kapsalon in Laren (NH) worden geen kinderen knipt. Er zijn genoeg kappers die een kapsalon ingericht hebben op jongere kinderen immers – en de klanten van de kapper in Laren (NH) waarderen dit, omdat de salon in Laren op deze manier wat vrijer ingedeeld kan worden.

De juiste verzorging voor uw haar, inclusief compleet stylen

Weet u al wat u met uw haar wilt doen, of wilt u juist dat de kapper in Laren advies geeft over wat het beste bij u past? Bij de kapsalon in Laren (NH) is alles mogelijk. Met meer dan 25 jaar ervaring en alle mogelijke organische verzorgingsproducten in huis, weet u zeker dat u de behandelingen en styling krijgt die u nodig heeft, wilt of die gewoon goed bij u passen.

Direct een afspraak maken?

Is het hoog tijd dat er wat met uw haar gedaan wordt, maar heeft u weinig tijd overdag of zit u elke werkdag van ’s morgens tot ’s avonds vol? Neem dan eens contact op met de kapper in Laren. Er is namelijk altijd een oplossing die bij u past. Desnoods in de avonden, in het weekend, of we zorgen ervoor dat u gewoon door kunt werken wanneer Arie Kleine, uw exclusieve haarstylist – met uw haar bezig is. Met de expertise, sterke prijs-kwaliteitverhouding en volledige aandacht voor alle klanten, bent u bij de kapsalon in Laren altijd aan het juiste adres voor uw kapsel.

N

Persoonlijk advies

N

Dames knippen & stylen

N

Heren knippen & stylen

N

Wasmassage

N

Haarkleuringen

N

High- en lowlights

N

Wassen en stylen

N

Haarverzorging

Geniet van een heerlijke behandeling

Ben jij op zoek naar een kapsalon waar alle aandacht volledig is gericht op jouw behandeling? Even alleen zijn, genieten van de rust. Een salon waar je ook in de avond terecht kunt. Waar je eventueel door kan werken achter je laptop tijden de behandeling of juist heerlijk kunt genieten van de rustgevende ambiance... maak dan een afspraak en ervaar het zelf.

Bel ons voor een afspraak of maak gebruik van email. Geef aan welke datum en tijd u graag een afspraak wilt inplannen en wat u graag wilt laten doen aan uw haar. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op. Voor spoedafspraken belt u ons op telefoonnummer 035 531 2021

Hartelijke groet,

Arie Kleine
Uw persoonlijke topstylist

035 531 2021

info@purefession.nl