Uw persoonlijke kapper in Laren

 

Purefession is dé kapsalon voor persoonlijke 1 op 1 behandelingen in het centrum van Laren.

Topstylist en eigenaar Arie Kleine verzorgt al jaren een brede klantenkring in Laren en omstreken met zijn kapperskwaliteiten. Dankzij flexibele openingstijden en de mogelijkheid om ook ’s avonds een afspraak te maken, is Purefession een uniek concept waar iedereen kan genieten van een toegewijde haarbehandeling.

Purefession richt zich met name ook op het gebruik van geheel natuurlijke producten zonder toxische stoffen of ingrediënten die niet goed zijn voor het haar en of de hoofdhuid. Door met alleen organische producten te werken weet u zeker dat u het maximale haalt uit uw behandeling, wat zeker voor de lange termijn veel beter is voor het haar.

Voor mensen met haarproblemen is de nieuwe productlijn van Philip Martin’s die Purefession nu heeft uitermate geschikt. Een groot assortiment van natuurlijke producten voor de meest uiteenlopende haarproblemen zoals:

• Fijn en futloos haar
• Roos, Eczeem & Seborroe
• Haaruitval
• Gevoelige hoofdhuid
• Droog haar
• Vet haar
• Krullen

De salon van Purefession is niet gericht op kinderen en dit is een bewuste keuze om de rust van één op één behandelingen te waarborgen. “Kinderen zijn fantastisch maar mijn salon is gewoon niet geschikt voor kinderen, er zijn zoveel leuke kappers die echt gericht zijn op kids. Kinderen zullen zich snel vervelen in mijn salon omdat deze niet op hun is ingericht.” aldus Arie Kleine die hoopt dat mensen dat begrijpen als ze kijken naar het concept.

Arie Kleine richt zich met Purefession op volwassenen en specifiek de werkende man en vrouw, ondernemers en zakenmensen. Zij zijn vaak druk en vinden het heerlijk om tussendoor of in de avond in alle rust te genieten van een heerlijke behandeling. Een moment van rust of juist nog even doorwerken achter de laptop want dat kan ook gewoon bij Purefession. Flexibel, kwaliteit en klantgerichtheid zijn de speerpunten van Purefession.

Nieuwsgierig naar de diensten en mogelijkheden van Purefession? Neem dan eens contact op met Arie Kleine, hij helpt u graag met het creëren van de perfecte look, uw haarproblemen of andere vragen. Na een afspraak met Arie gaat u altijd weer lekker fris, verzorgt en met een glimlach de deur uit.

Persoonlijk advies

Dames knippen & stylen

Wasmassage

Haarkleuringen

Heren knippen & stylen

Haarverzorging