Uw persoonlijke kapper in Laren

Purefession is dé kapsalon voor persoonlijke 1 op 1 behandelingen in het centrum van Laren.

Topstylist en eigenaar Arie Kleine verzorgt al jaren een brede klantenkring in Laren en omstreken met zijn kwaliteiten op kappersgebied. Flexibele tijden en de mogelijkheid om ook in de avond een afspraak te maken maken Purefession tot een uniek concept waar iedereen kan genieten van een toegewijde behandeling van het haar.

Purefession richt zich met name ook op het gebruik van geheel natuurlijke producten zonder toxische stoffen of ingrediënten die niet goed zijn voor het haar en of de hoofdhuid. Door met alleen organische producten te werken weet u zeker dat u het maximale haalt uit uw behandeling, wat zeker voor de lange termijn veel beter is voor het haar.

Voor mensen met haarproblemen is de nieuwe productlijn van Philip Martin’s die Purefession nu heeft uitermate geschikt. Een groot assortiment van natuurlijke producten voor de meest uiteenlopende haarproblemen zoals:

De salon van Purefession is niet gericht op kinderen en dit is een bewuste keuze om de rust van één op één behandelingen te waarborgen. “Kinderen zijn fantastisch maar mijn salon is gewoon niet geschikt voor kinderen, er zijn zoveel leuke kappers die echt gericht zijn op kids. Kinderen zullen zich snel vervelen in mijn salon omdat deze niet op hun is ingericht.” aldus Arie Kleine die hoopt dat mensen dat begrijpen als ze kijken naar het concept.

Arie Kleine richt zich met Purefession op volwassenen en specifiek de werkende man en vrouw, ondernemers en zakenmensen. Zij zijn vaak druk en vinden het heerlijk om tussendoor of in de avond in alle rust te genieten van een heerlijke behandeling. Een moment van rust of juist nog even doorwerken achter de laptop want dat kan ook gewoon bij Purefession. Flexibel, kwaliteit en klantgerichtheid zijn de speerpunten van Purefession.

Nieuwsgierig naar de diensten en mogelijkheden van Purefession? Neem dan eens contact op met Arie Kleine, hij helpt u graag met het creëren van de perfecte look, uw haarproblemen of andere vragen. Na een afspraak met Arie gaat u altijd weer lekker fris, verzorgt en met een glimlach de deur uit.

N

Persoonlijk advies

N

Dames knippen & stylen

N

Heren knippen & stylen

N

Wasmassage

N

Haarkleuringen

N

High- en lowlights

N

Wassen en stylen

N

Haarverzorging

Geniet van een heerlijke behandeling

Ben jij op zoek naar een kapsalon waar alle aandacht volledig is gericht op jouw behandeling? Even alleen zijn, genieten van de rust. Een salon waar je ook in de avond terecht kunt. Waar je eventueel door kan werken achter je laptop tijden de behandeling of juist heerlijk kunt genieten van de rustgevende ambiance... maak dan een afspraak en ervaar het zelf.

Bel ons voor een afspraak of maak gebruik van email. Geef aan welke datum en tijd u graag een afspraak wilt inplannen en wat u graag wilt laten doen aan uw haar. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op. Voor spoedafspraken belt u ons op telefoonnummer 035 531 2021

Hartelijke groet,

Arie Kleine
Uw persoonlijke topstylist

035 531 2021

info@purefession.nl