Testimonials van een paar van onze (vaste) klanten

Ik kom al bijna tien jaar bij Purefession en bij Arie en ben nog steeds oprecht blij met de (constante) kwaliteit. Mijn haar wordt echt goed geknipt en valt daardoor makkelijk. Ik word aardig grijs en laat het ook consequent kleuren. De producten zijn zo goed dat mijn haar toch blijft glanzen.
De kleuren die Arie gebruikt zijn prachtig en gevarieerd waardoor het er ook natuurlijk uit blijft zien. Ik krijg er vaak complimenten over 😊
Tot slot is het fijn dat je alleen bent in de salon. Ik kan gewoon werken als het nodig is of juist ontspannen met een boekje en een lekkere cappuccino. Het is relaxed om er te zijn – in een best druk bestaan.
Met dank aan… Arie!

Al 9 jaar kom ik met veel plezier bij Purefession!
Het is altijd relaxed bij Arie en het is heel fijn dat je ook in de avond bij hem terecht kan. Door de natuurlijke producten ziet mijn haar er altijd gezond uit. Arie kijkt ook altijd goed of mijn haar weer wat donkerder moet of juist wat blonder, dat is mede afhankelijk van de structuur van mijn haar op dat moment. Er mag niemand anders aan mijn haar zitten!

Alice

Al meer dan 15 jaar laat ik mijn haar knippen, kleuren en stylen door Arie van Purefession. Voor mij is het een pure beleving!

Een verwen moment voor mezelf. Altijd een leuk gesprek, onder het genot van een heerlijke cappuccino met wat lekkers erbij.

De middelen die er worden gebruikt zijn puur natuur, dat vind ik ook belangrijk.

En altijd ga ik er blij vandaan.
Happy met mijn nieuwe look!

Groetjes, Marieke